Energie & milieu

Als officieel erkend energiedeskundige begeleiden we jou graag richting het meest optimale en correcte EnergiePrestatieCertificaat (EPC) waarin we naast het louter opstellen van het document ook graag het nodige advies geven om te gaan optimaliseren.

Isoleren en Ventileren

Als energieadviseur wil Proveko ook uw bouw- of renovatiedossier helpen sturen in de bepaling van de juiste soort en dikte isolatie, aansturen op gebied van ventilatie en luchtdicht bouwen.

Niet alle waters zijn afvalwater…

Waterbehandeling alsook optimaal gebruiken van regenwater behoort tot onze expertise. Ook voor afvalwaterbeheer kan u bij ons terecht voor nazicht van uw rioleringsplan of voor de aanstelling als erkend keurder privé-riolering.

Afkoppelingsprojecten

Komt er een afkoppelingsproject in jouw straat, sla niet in paniek maar kom even met ons praten. We kijken samen voor de meest economische en aanvaarde oplossing waarbij wij de communicatie voor u kunnen voeren met het bestuur of afkoppelingsverantwoordelijke.

Elektrische, Sanitaire of Gaskeuring nodig?

Heeft u aanpassingen gemaakt aan uw bestaande elektrische installatie of deze in je nieuwbouw afgewerkt? Is uw sanitaire installatie (toevoer) afgewerkt maar nog niet gekeurd voor de watermaatschappij? Hebt u nog een keuring gasinstallatie of lekdichtheidstest nodig? Contacteer ons voor het juiste keuringsattest.

Bel ons vandaag nog en krijg vrijblijvend
en helemaal GRATIS jouw eerste advies!

Proveko is gespecialiseerd in opmaken van Plaatsbeschrijvingen bij in- en uittrede huur en bouwwerken, opstellen van EPC, Vastgoedexpertise en Bouwcoördinatie.

contact

BTW: BE 0550.761.644 
IBAN: BE81 1030 3403 2924

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer