Nuttige links

Huurdecreet 2019

Per 1 januari 2019 dient u als huurder en verhuurder rekening te houden met vernieuwde huurwetgeving voor contracten residentiële huur. Beide partijen worden hierin gewezen op nieuwe regels, rechten en plichten. Ook kan u via deze link doorklikken naar ‘Publicaties’ voor het downloaden van de volledige PDF bundel. Zit u met blijvende vragen, aarzel niet onze te contacteren voor verdere hulp.

Checklist huuruittrede

Komt u binnenkort in contact met een uittrede huur en wenst u het huurpand op een juiste manier klaar te maken voor huuruittrede? Wij hebben voor u een checklist beschikbaar waarin u per ruimte kan nagaan dewelke de belangrijkste bij te werken punten zijn en/of wat er ten laste is van de huurder. Ook info met betrekking tot attesten, reiniging en sleuteloverdracht wordt erin vermeld.

Handleiding digitale ondertekening via Adobe Sign

Voor een snelle en correcte afhandeling van een plaatsbeschrijving, maakt Proveko gebruik van Adobe Sign. Dit programma maakt het mogelijk om een dossier digitaal te versturen en nodigt de betrokken partijen uit het dossier na te kijken en te ondertekenen. Eens alle partijen hebben ondertekend, ontvangt u automatisch een e-mail met het definitieve getekende document als bijlage.

Bel ons vandaag nog en krijg vrijblijvend
en helemaal GRATIS jouw eerste advies!

Proveko is gespecialiseerd in opmaken van Plaatsbeschrijvingen bij in- en uittrede huur en bouwwerken, opstellen van EPC, Vastgoedexpertise en Bouwcoördinatie.

contact

BTW: BE 0550.761.644 
IBAN: BE81 1030 3403 2924

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer