Bouwcoördinatie voor ondernemingen

Voor architecten, promotoren en (bouw)bedrijven: werfopvolging van ruwbouw tot totaalafwerking.

Site supervisie en werfopvolging

Sinds 2002 voert Proveko werfopvolging uit van ruwbouw tot totaalafwerking. Dit gaat van aansturen van binnen- en buitenlandse werfkrachten in de ruwbouw en afwerkingsfase over werfplanning, opmaak uitvoeringstekeningen, budgetopvolging, prijsvraag en -vergelijking, coördinatie onderaannemers in alle werffases, controle vorderingstaten, oplevering en nazorg.

Onze troeven als bouwcoördinator

Reeds jaren kunnen alle partners die samenwerkten met Proveko rekenen op een maximale service en klantvriendelijkheid. Zowel met de opdrachtgevers als met de bouwpartners hebben we doorheen de jaren zeer mooie relaties opgebouwd. Met een groot pakket aan kennis en knowhow nemen wij de totaalopvolging op ons en communiceren op vaste tijdstippen over de stand van zaken met onze klanten.

Bel ons vandaag nog en krijg vrijblijvend
en helemaal GRATIS jouw eerste advies!

Proveko is gespecialiseerd in opmaken van Plaatsbeschrijvingen bij in- en uittrede huur en bouwwerken, opstellen van EPC, Vastgoedexpertise en Bouwcoördinatie.

contact

BTW: BE 0550.761.644 
IBAN: BE81 1030 3403 2924

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer