Bouwcoördinatie voor particulieren

Wij kijken graag met jou naar je nieuwbouw- of verbouwingsproject en delen graag onze jarenlange ervaring. Dit start bij ons in elk mogelijk project met een eerste vrijblijvende kennismaking daar elk bouwproject immers uniek is en ook altijd een specifieke en persoonlijke aanpak vereist.

Indien gewenst leiden wij u ook graag even rond in onze modelwoning en delen al onze expertise en weetjes. Ook dan ben je nog volledig vrij in de verdere samenwerking.

Wij bouwen met u en binnen uw budget

Vinden we daarna samen de juiste klik, gaan we graag verder in de budgettering, werfvoorbereiding, bestel/keuzeplanning, aanstelling van de partners, werfplanning, … Dit telkens in een blijvende open communicatie doorheen het project tussen jou als bouwheer, onszelf en onze vaste partners of de door u gekozen aannemers. Naast de planning op de werf die wij beheren zullen we ook jou als bouwheer doorheen de planning leiden voor het tijdig maken van de materiaalkeuzes, telkens met het nodige advies en raadgeving m.b.t. moderne techniek en energie.

Kwaliteit en planning staan centraal

Wij blijven voor u het aanspreekpunt bij eventuele vragen of moeilijkheden, staan in voor de controle van vorderingstaten en kwalitatieve afwerking tot en met de oplevering. Via uw persoonlijke Cloud hebt u ook toegang tot alle documenten.

Bel ons vandaag nog en krijg vrijblijvend
en helemaal GRATIS jouw eerste advies!

Proveko is gespecialiseerd in opmaken van Plaatsbeschrijvingen bij in- en uittrede huur en bouwwerken, opstellen van EPC, Vastgoedexpertise en Bouwcoördinatie.

contact

BTW: BE 0550.761.644 
IBAN: BE81 1030 3403 2924

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer