Plaatsbeschrijving

Sedert 2006 specialiseren wij ons in de opmaak van plaatsbeschrijving voorafgaande en na beëindigen van huur en bouwwerken. Wij werken in deze opdrachten zowel voor particulieren, aannemers, immo en verzekeringsmaatschappijen.

Plaatsbeschrijving bouw, ook voor jou!

Met meer dan 15 jaar ervaring treden wij op voor particulieren, promotoren, architecten, aannemers en verzekeringmaatschappijen in het opstellen van gedetailleerde en volledige plaatsbeschrijvingen voorafgaand en na beëindigen van bouwwerken.

Waarom een plaatsbeschrijving bij huur?

Eenvoudig beantwoord omdat het nu eenmaal verplicht is. Anderzijds is het een document in ieders belang en dat beter omstandig en zeer gedetailleerd wordt opgesteld. Hoe beter de plaatsbeschrijving bij huur is opgesteld, hoe minder discussie nadien? Twijfelt u? Dat mag uiteraard, daarom een kleine controle: staan het aantal sleutels genoteerd, aanwezige handleidingen genoteerd, alle lampen geteld en of ze werken, werkt het koelkastlampje,… ?

Bel ons vandaag nog en krijg vrijblijvend
en helemaal GRATIS jouw eerste advies!

Proveko is gespecialiseerd in opmaken van Plaatsbeschrijvingen bij in- en uittrede huur en bouwwerken, opstellen van EPC, Vastgoedexpertise en Bouwcoördinatie.

contact

BTW: BE 0550.761.644 
IBAN: BE81 1030 3403 2924

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer