Plaatsbeschrijving bouw, ook voor jou!

Met meer dan 15 jaar ervaring treden wij op voor particulieren, promotoren, architecten, aannemers en verzekeringmaatschappijen in het opstellen van gedetailleerde en volledige plaatsbeschrijvingen voorafgaand en na beëindigen van bouwwerken.

Een samenwerking van A tot Z

Onze samenwerking omvat een totaalpakket van advies, raadgeving, afspraak maken, uitvoering van de opdracht tot en met de handtekeningen. Wij voorzien in het digitaal aanleveren van de documenten, ook voor ondertekening, en voegen het beeldmateriaal daaraan toe zowel met digitale foto's en mogelijks met video's in HD. Ons takenpakket gaat van woningen, appartementen, bedrijfsgebouwen, zorginstellingen, wegenis en infrastructuur.

Starten er binnenkort grote bouw- of wegeniswerken in uw buurt?

Starten er werken en bent u nog niet gecontacteerd door de tegenpartij voor een plaatsbeschrijving, dan doen wij dat even voor u. Weigert men een plaatsbeschrijving op te maken, dan kijken we samen met u naar verdere opties om alsnog uw eigendom te vrijwaren van grote kosten.

Opleiding gewenst voor uw personeel?

Wij treden op als erkend lesgever voor ondernemingen om het personeel wegwijs te maken om zelf plaatsbeschrijvingen op te stellen. Aan de hand van een eigen samengesteld lespakket geven we uw mensen beknopt mee hoe ze hun eigen plaatsbeschrijving kunnen opmaken om nog sneller te schakelen in het bouwproces.

Bel ons vandaag nog en krijg vrijblijvend
en helemaal GRATIS jouw eerste advies!

Proveko is gespecialiseerd in opmaken van Plaatsbeschrijvingen bij in- en uittrede huur en bouwwerken, opstellen van EPC, Vastgoedexpertise en Bouwcoördinatie.

contact

BTW: BE 0550.761.644 
IBAN: BE81 1030 3403 2924

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer