Waarom een plaatsbeschrijving bij huur?

Eenvoudig beantwoord omdat het nu eenmaal verplicht is. Anderzijds is het een document in ieders belang en dat beter omstandig en zeer gedetailleerd wordt opgesteld. Hoe beter de plaatsbeschrijving bij huur is opgesteld, hoe minder discussie nadien? Twijfelt u? Dat mag uiteraard, daarom een kleine controle: staan het aantal sleutels genoteerd, aanwezige handleidingen genoteerd, alle lampen geteld en of ze werken, werkt het koelkastlampje,… ?

Word jij binnenkort een nieuwe huurder?

Neem dan geen risico en laat een zeer gedetailleerde plaatsbeschrijving opmaken met het duidelijk noteren van alle eventuele gebreken en tekorten. Laat deze tegensprekelijk opstellen of laat u voldoende informeren of bijstaan als u het zelf zou willen doen.

Word jij binnenkort een nieuwe verhuurder?

Neem dan geen risico en laat een zeer gedetailleerde plaatsbeschrijving opmaken met het duidelijk noteren van de staat van elk lokaal apart van kop tot teen. Niemand wil als verhuurder na 1, 3 of 9 jaar een huis dat uitgeleefd, niet onderhouden of niet verzorgd is geweest. Laat deze tegensprekelijk opstellen of laat u voldoende informeren of bijstaan als u het zelf zou willen doen

Zit jouw huurdossier er binnenkort op?

Misschien heeft u destijds beroep gedaan op Proveko voor de plaatsbeschrijving, maar misschien ook niet. In beide gevallen kunnen wij altijd helpen.

Bel ons vandaag nog en krijg vrijblijvend
en helemaal GRATIS jouw eerste advies!

Proveko is gespecialiseerd in opmaken van Plaatsbeschrijvingen bij in- en uittrede huur en bouwwerken, opstellen van EPC, Vastgoedexpertise en Bouwcoördinatie.

contact

BTW: BE 0550.761.644 
IBAN: BE81 1030 3403 2924

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer